Prohledat tento blog

pondělí 23. listopadu 2015

Nevíte si rady s vlnitými vlasy? Dopřejte jim správný styling!

Vlnité vlasy potřebují péči a správnou úpravu, aby byly zdravé a hezky vypadaly. Majitelky vlnitých nebo kudrnatých kadeří si s nimi často neví rady a zbytečně na ně zanevřou. Mnohdy se uchylují k pravidelnému žehlení a vlasy si zbytečně ničí. Přitom mnoho žen touží po přirozeně vlnitých vlasech, ale nejsou jim od přírody přány.

Základem pro krásnu vlnitých vlasů je jejich zdraví, vhodně zvolená barva a také správný střih. Díky němu je úprava snazší a nestojí tolik času ani námahy. Nebojte se vlnitým kadeřím popustit uzdu a zvýraznit je, namísto potlačování jejich přirozenosti. Jakmile najdete střih, který vám padne a dodá vlasům přirozený objem, bude pak už stačit jednoduchý styling a rázem se budete cítit skvěle.

Vlnité vlasy jsou náchylnější k poškození a změnám počasí. Potřebují více péče, aby vypadaly zdravě, snáze se třepí a krepatí. Výběr správného šamponu je důležitý a rozhodně byste neměla zapomínat na kondicionér a pravidelně si dopřát i vlasovou masku. A jak je to s každodenní úpravou účesu? Možná už jste za svůj život vyzkoušela nepřeberné množství stylingových prostředků, ale většinou nesplnily vaše očekávání, tak jste příště sáhla po jiných.

Pokud jste zatím nenašla stálici, která by vám dokonale vyhovovala, možná ji najdete u značky Missha. Vyzkoušejte krémový vosk na vlnité vlasy určený pro přirozeně vlnité či kudrnaté kadeře. MISSHA Procure Transtyle Designer Wax (Curly Wave) vám pomůže vytvořit lesklé a přírodní kudrny bez námahy. Účes je dobře fixován a navíc vosk obsahuje složky pro vyživení a hydrataci vlasů. Tento přípravek dokonale zkrotí vaše neposedné kadeře. 



Zkusit můžete i modelovací vosk pro suché a poškozené vlasy MISSHA Procure Transtyle Designer Wax (Natural Wave) obsahující přírodní bylinné oleje. 


Jak se tento stylingový produkt používá? Stačí vetřít oříšek vosku do umytých a ručníkem vysušených vlasů. Ty pak šetrně vyfoukáte, nejlépe difuzérem. Výsledkem jsou vlasy vlnité, přirozeně se oddělující, bez nežádoucího gelového efektu nebo slepování. Najděte výhody v daru od přírody vlnité hřívy a hýčkejte si ji!

Žádné komentáře:

Okomentovat