Prohledat tento blog

pondělí 30. listopadu 2015

Komplexní esence pro péči o mužskou pleť

I pánové by se o svou pleť měli řádně starat a mnoho z nich si to už v dnešní době uvědomuje. Stále se ale najdou muži, kteří by si pokožku krémem nenamazali ani za nic a mít doma speciální pečující produkty je pod jejich úroveň. Není vůbec lehké najít pro muže vyhovující přípravek, po kterém by si nepřišli mastní, nebo jim nezpůsoboval jiné nepříjemné pocity. Kromě konzistence je důležitá i příjemná nevtíravá vůně. Většinou jsou pánové ochotni vlastnit jeden, maximálně dva produkty na pleť, a ještě ke všemu je zapomínají pravidelně používat.

Pokud hledáte péči, která se bude snadno aplikovat a navíc fungovat, má pro vás Missha esenci, která splňuje všechny požadavky, které moderní muž na kosmetický pečující produkt má. Ani pánská pokožka není bez problémů a ty je třeba se snažit řešit. O jaký produkt se jedná?
Komplexní pánská esence je jemná a osvěžující, ale zároveň pečuje o mužskou pleť s patřičnou razancí. Dokáže současně eliminovat všechny hlavní problémy, které muži s pletí mají. Jedná se o mastnou pleť, rozšířené a zanesené póry, nejednotný tón pleti, vrásky, dehydrataci a podráždění pleti.



Tato esence jek dostání ve dvou podobách, a to MISSHA For Men Refresh All-In-One Treatment Essence Lotion a MISSHA For Men Refresh All-In-One Treatment Water Lotion. Obsahuje především fermentované složky spolu s AHA kyselinami, které jemně odstraňují jakýmsi „chemickým peelingem“ odumřelé kožní buňky. K dalším složkám patří extrakt ze zeleného čaje pro regulaci tvorby mazu a stažení pórů, extrakt z březové mízy, minerální voda nebo extrakt ze semen baobabu pro celodenní hydrataci suché pokožky.


Co se bude pánům určitě líbit, je snadné použití tohoto přípravku. Stačí jej aplikovat na vyčištěnou pleť a vetřít, dokud se úplně nevstřebá. K dostání je v elegantním balení 150 ml s praktickou pumpičkou, které se bude na poličce v koupelně skvěle vyjímat. Pokud ještě nemáte ten správný kosmetický dárek, možná jste jej právě našli.





Žádné komentáře:

Okomentovat