Prohledat tento blog

pondělí 16. listopadu 2015

BB krém pro muže? Žádné sci-fi!



Make-upy a BB nebo CC krémy jsou dnes u žen běžnou záležitostí a málokterá nemá žádný takový přípravek ve své kosmetické výbavě, ať už na denní použití nebo pro výjimečnější příležitosti. Ale co muži? Co když chtějí zakrýt nedokonalosti pleti a tónovat ji? Mnoho možností sice nemají, ale nějaké ano. Už jste slyšeli o BB krémech pro muže? Missha je ve své nabídce má a vy je nyní můžete vyzkoušet.



BB krém s názvem MISSHAFor Men Urban-Soul Sun Cover B.B Cream, vyvinutý speciálně pro muže, dokáže přirozeně a nenápadně zlepšit vzhled pleti, sjednotit ji a zakrýt drobné nedostatky. Pleť je čistá, jemná a vypadá zdravěji. 

Trápí vás lesknoucí se pokožka? K dalším skvělým účinkům patří zmatnění, a to díky regulaci mazu vytvoření přirozeného matného tónu. To je jistě vítaným efektem. Nechybí ani vysoký ochranný faktor, a to dokonce SPF 50. Díky tomu se dá použít i v létě místo klasického opalovacího krému na pleť a vyhnete se nežádoucímu lesku.

Jak se tento BB krém používá? Podobně jako přípravky pro ženy. Po vyčištění a základní péči o pleť naneste přiměřené množství BB krému na pleť a jemnými pohyby jej důkladně rozetřete.  

Kromě okamžitého zlepšení vzhledu pleti tento BB krém o pánskou pleť pečuje. Obsahuje omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny pro posílení struktury pleti nebo ovocné extrakty, které pleti dodají energii a vitalitu.

BB krém pro muže seženete v elegantním balení 50 ml a můžete si vybrat z několika odstínů.

Žádné komentáře:

Okomentovat