Prohledat tento blog

pondělí 3. srpna 2015

Řada Bordeaux Absolute s červeným vínem

Luxusní tělová kosmetika s výtažky z červeného vína, to je řada Bordeaux Absolute. Dopřeje vaší pokožce pořádnou porci hydratace a výživy. Je ideální nejen na léto, ale po celý rok. Má luxusní černé balení a hodí se jako skvělý kosmetický dárek. Vhodná je pro všechny typy pleti, i pro tu problematickou.

Jaké produkty řada Bordeaux Absolute od Missha obsahuje?

Tělové máslo MISSHA Bordeaux Absolute Body Butter

Toto tělové máslo je ideální, pokud je vaše pokožka suchá a potřebujete ji zotavit z následků nepříznivého prostředí. Vytvoří na kůži ochranný hydratační film, ale zároveň je jemné a svěží. Olej z hroznových jadérek pleť omlazuje, olej ze sladkých mandlí obsahuje pořádnou porci vitaminů a dokáže pomoci při ekzémech nebo podráždění pokožky. Nezbytnou složkou je bambucké máslo pro vyhlazení a zpevnění.



Tělové mléko MISSHA Bordeaux Absolute Body Milk

Luxusní tělové mléko hydratuje, vyživuje, zjemňuje a zvláčňuje. Působí dokonce antioxidačně, zvyšuje elasticitu pokožky, a omlazuje ji. Obsahuje extrakty z červeného vína a také extrakt ze sladkých mandlí.



Tělový olej MISSHA Bordeaux Absolute Body Oil

Tělový olej s extrakty z červeného vína má omlazující efekt, hydratuje a vyživuje. Použít jej nemusíte pouze na tělo, ale klidně i na pokožku obličeje. Kromě extraktu z hroznů obsahuje i extrakt ze světlice. Pokožka je vyživená a hebká.



Tělový peeling MISSHA Bordeaux Absolute Body Scrub

Peeling slouží k odstranění odumřelých kožních buněk. Tento obsahuje olej z hroznových jader a minerální sůl. Pomáhá pokožku omlazovat a působí antioxidačně. Minerální sůl perfektně odstraní odumřelé buňky a ještě ke všemu dodá pokožce minerály.






Žádné komentáře:

Okomentovat