Prohledat tento blog

středa 3. června 2015

Dopřejte své pleti dostatečnou hydrataci s přípravky Super Aqua

Hydratace pleti- proč je důležitá?

Vlivem stárnutí a také různých nepříznivých faktorů (slunění, klimatizace, ústřední topení, mytí v chlorované vodě, venkovní sporty a outdoorové aktivity) ztrácí pleť schopnost udržet si dostatečné množství vody. Přestává se v ní tvořit přirozený tuk a musíme jí nějakým způsobem pomoci. Následkem horší hydratace je předčasné stárnutí pleti, vznikají vrásky a pokožka je méně elastická. Dehydratace není způsobena jen ztrátou vody, ale také její horší distribucí v kožní tkáni. Navíc některé zóny obličeje se vysušují snadněji, než jiné.

Z pleti se neustále ztrácí voda a tato ztráta musí být nějak nahrazena. Nejlepším způsobem ochrany pokožky před vysoušením je dostatečný pitný režim, tedy hydratace zevnitř, a pak také hydratace zvnějšku vhodnými kosmetickými přípravky. Nezapomínejte, že pleť je odrazem vašeho životního stylu a toho, jak o ni pečujete. Požívejte tedy produkty, které nejen v pleti pomáhají zadržovat vodu, ale také usnadňují její transport mezi buňkami.

Missha Super Aqua pro žíznivou pleť

Hydratační přípravky nemusí být nutně hutné a mastné. Dobře poslouží i krémy s lehkou strukturou nebo gelkrémy. Missha pro vás má širokou paletu produktů a příznačným názvem Super Aqua. Díky nim už vaše pleť nebude žíznit.
Missha pamatuje na všechny typy pleti, pro každou má připravenou nějakou variantu nebo skupinu produktů. Najdete zde kompletní péči o pleť v podobě čistících přípravků i pleťových krémů a esencí. Základní řada hydratačních produktů Super Aqua zahrnuje pleťový krém, pleťové mléko, esenci, oční krém, čistící pěnu, čistící krém, peeling, toner nebo emulzi. Mají lehkou strukturu, příjemně voní a perfektně pokožku zvláční a hydratují.


Pro problematickou pokožku se skvěle hodí přípravky MISSHA Super Aqua Anti-trouble Formula. I mastná a problematická pleť totiž potřebuje správnou hydrataci, její přílišné vysušování totiž problémy pouze podpoří.


MISSHA Super Aqua Pore Correcting je zase určena pro problematickou pokožku, která trpí na rozšířené póry.


Řada MISSHA Super Aqua Marine Stem Cell o pleť skvěle pečuje díky koncentrovaným mořským ingrediencím.


Dále je zde unikátní skupina přípravků se šnečím extraktem, kterou hledejte pod názvem MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail. V ní najdete i krém na ruce nebo světoznámý BB krém.


Pro opravdu silnou hydrataci si vyberte přípravky MISSHA Super Aqua Ultra Water-Full. Ta je vynikající pro velmi suchou pokožku se sklonem k předčasné tvorbě vrásek.






Žádné komentáře:

Okomentovat