Prohledat tento blog

pondělí 25. května 2015

Pomocníci značky Missha v péči o nehty

Kromě rozmanitých barevných laků, o kterých jsme psali minule, má Missha i řadu výrobků, které trvanlivost barevného laku prodlužují, a také mnoho produktů pro péči o nehty.

Před nanesením barevného laku je dobré nehty ošetřit vrstvou základního laku, který o ně zároveň pečuje. Další vrstvy laků díky němu lépe drží a více vyniknou. Zkuste třeba podkladový lak Smoothing Primer, který vyhladí nerovnosti a připraví nehet na další vrstvy.


MISSHA The Style Lucid Nail Care Base Coat & Cure je bází, která připracuje nehty na lak, zajišťuje jeho delší výdrž a také zlepšuje stav nehtů.



Pro delší výdrž laku a jeho větší lesk slouží svrchní lak Shine Top Coat, kterým lze manikúru efektně zakončit.

Aby lak rychle uschnul, zejména pokud někam spěcháme, hodí se mít po ruce MISSHA The Style Nail Quick Dryer, tedy urychlovač schnutí laků. Jedná se o sprej bez parfemace, který je hypoalergenní, nemění barvu laků a nehty nepoškozuje, naopak. Díky obsahu rostlinných olejů chrání i nehtovou kůžičku. Aplikuje se na nalakované nehty ze vzdálenosti 15 centimetrů.


Pokud potřebujete nehty posílit, jelikož nejsou dostatečně pevné a štěpí se, je ideální volbou zpevňující lak s obsahem keratinu z řady MISSHA The Style Lucid Nail Care.


Esenciální olej na nehty z této řady pečuje nejen o nehty, ale i o nehtovou kůžičku.


Dobrým pomocníkem je i Cuticle Softener, tedy lak pro snadnější odstranění nehtové kůžičky pro dokonalou manikúru.


Pro odlakování slouží odlakovače Missha. Vybrat si můžete svěží nebo sladkou vůni. Oba obsahují provitamín B5 pro posílení nehtů. Další variantou je bezacetonový odlakovač, který neobsahuje jak aceton, tak ani žádné konzervanty a barviva. Má hydratační efekt a voní po rozmarýnu.


Velmi originální je MISSHA The Style Acetone Free Cream Nail Remover & Massage, tedy odstraňovač laku a masážní krém v jednom. Neobsahuje aceton, je velmi šetrný, a nejen že odstraní zbytky laku, ale také odumřelé kožní buňky a pečuje tak o kůži kolem nehtů. Voní krásně po růžích.





Žádné komentáře:

Okomentovat