Prohledat tento blog

středa 13. května 2015

Dopřejte své pleti příjemnou a účinnou masáž

Masáž pokožky je velmi přínosná a dokáže divy. Napomáhá lepšímu prokrvení, mírní otoky, zlepšuje vstřebání přípravků, zvyšuje pružnost, zkrátka pleť vypadá zdravěji a zářivěji. Jak ale takovou masáž pleti dopřát?

Moderním způsobem je vibrační masážní přístroj s názvem MISSHA Skin Tightening Auto Mass. Funguje na baterie typu AAA a můžete jej mít kdykoliv po ruce ve vaší koupelně, ale také na cestách. Je velmi estetický a příjemně se používá. Poskytuje masáž bez nějakého podráždění nebo dokonce poškození pleti. Použití je velmi snadné, jakmile jej držíte v ruce, automaticky se spustí mikro vibrace díky dotykovému senzoru na rukojeti. Důležité je mít pleť dostatečně vlhkou, jinak se vibrace zastaví. Je tedy dobré na pleť obličeje a krku nanést pečující nebo odličovací přípravek, nejlépe krém či olej. Poté se přístroj přiloží k pleti a provádí se jemná masáž po dobu několika minut. Ta pomáhá absorbovat účinné látky z různých přípravků péče o pleť a zvyšuje jejich účinnost. Po použití je potřeba masážní hlavici očistit od použitého přípravku.



Další variantou je čistící silikonový kartáček MISSHA Cleansing Pad, který slouží k vyčištění pleti, odstranění odumřelých buněk a také k příjemné masáži. Tento produkt odstraní z pleti nečistoty, aniž by ji poškodil nebo poškrábal, zbavíte se i nadbytečného mazu a odumřelých buněk, takže jde o formu peelingu. Silikonové štětinky jsou velmi jemné a příjemné na dotek, po použití je pleť prokrvená a zářivá. Tento luxusní kartáček by se měl stát součástí základní kosmetické výbavy každé ženy, která chce správnou péčí dosáhnout krásné pleti. Kartáček stačí navlhčit a masírovat s ním jemnými krouživými pohyby vyčištěnou pleť. Poté naneste pečující přípravek, který právě používáte. Jeho účinky se díky ošetřené a prokrvené pokožce ještě o něco zvýší.



Tito pomocníci od MISSHA určitě stojí za pořízení. Je jen na vás, kterého z nich si vyberete, nebo zda to budou rovnou oba dva produkty.

1 komentář:

  1. Tak to vypadá moc dobře. Mě zajímají různé tipy masáží, od klasických masáží zad, přes masáže akupresurních bodů, lávové kameny, až po takové ty pikantnější tipu tantra, nuru. Ráda bych se ale začala zajímat i o masáže pleti, protože je moc důležité zaměřit se na celé tělo a brát ho jako celek a ne jen na jednu část těla.

    OdpovědětVymazat