Prohledat tento blog

úterý 7. dubna 2015

Super Aqua- Refreshing cleansing foam

Tato pleťová čistící pěna patří k řadě výrobků Super Aqua, zahrnující i mnoho dalších produktů péče o pleť. Zaměřuje se především na hydrataci pokožky, dopomáhá k její rovnováze a projasnění. Osvěžující pleťová pěna obsahuje extrakty z vrby nebo puškvorce, které pleť zklidňují, čistí a chrání.



Vyzkoušela jsem tuto pěnu za Vás. Jaké jsou tedy mé osobní dojmy?

Osvěžující pleťová čistící pěna Super Aqua má bílou barvu, příjemnou gelovitou konzistenci a velmi jemně a nevtíravě voní. Nanáší se velmi snadno. Co mě zaujalo, je to, jak malé množství přípravku stačí k vyčištění celého obličeje. K dostání je v balení 200ml, které určitě vydrží velmi dlouho.

Možností použití je několik. Pěna poslouží skvěle jako prostředek k rannímu vyčištění pleti po probuzení. Dále se hodí k odlíčení make-upu, nebo k doodlíčení pleti poté, co jste už většinu líčidel odstranili jinými prostředky. Všechny tři způsoby zvládá skvěle. Na pokožku se nanáší krouživými pohyby, lepší je pleť předtím nepatrně navlhčit. Po jemné masáži obličeje se pěna smyje vlažnou vodou. Důležité je vyhnout se oblasti očí, pro jejich odlíčení totiž určena není. Překvapilo mě, jak pečlivě pěna odstraní veškerý make-up. Pokud jsem poté ještě pleť dočišťovala pleťovou vodou, nebylo už většinou co čistit a na vatovém tampónku nebyly žádné zbytky make-upu nebo BB krému.

Po smytí pěny je pokožka hebká, hydratovaná a svěží. Rozhodně není napjatá a vysušená, jak tomu u odličovacích pěn mnohdy bývá. I druhý den jsem vždy ještě účinky cítila, pleť byla jemná a rozzářená. Rozhodně tedy tuto osvěžující čistící pěnu mohu jen doporučit.



Žádné komentáře:

Okomentovat